Tele & Data

Som autoriseret el-installatør har vi mange års erfaring med opsætning og kabling af tele- og dataforbindelser og vi udfører alle former for arbejde med kommunikations- og dataanlæg.

BP El- og Datainstallation kan stå for hele opsætningen og installeringen af kabler i din virksomhed og med professionel faglighed sørge for, at alt bliver ordnet fra start til slut. Vi måler op, lægger rør, tråder kabler og sørger for strømtilslutningen, så din virksomhed kan blive driftsikker med al den nyeste teknologi.

Med vores ekspertise i kabling og trådløse forbindelser står vi for effektive løsninger, hvor kvaliteten altid er i top og serviceniveauet matcher vores faglige professionalisme.

Også installering til private

Vi tilbyder også vores ekspertise til private husejere eller boligforeninger og -selskaber, hvis der skal oprettes et hjemmekontor, opsættes dørtelefon til opgangen eller installeres et overvågningssystem.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 21 63 69, hvis du har spørgsmål til vores tele- og datainstallation eller spørgsmål til en konkret opgave.

Firmainformation​

BP El- & Datainstallation

CVR: 25848225​

Adresseinformation​

Tværager 47

2670 Greve​​​

​Kontaktinformation

Telefon: +45 51 21 63 69

E-mail:​ bp@elogdata.dk

Partner​