Lysopsætning

BP El- og Datainstallation er din ekspert i lysopsætning. Hvad enten det er lys til private eller erhverv, om det er en almindelig lampe eller en kæmpe facadebelysning, så klarer vi det for dig. Ingen opgave er for stor eller for lille og med vores mange års erfaring og ekspertise i branchen, er du garanteret en professionel lysopsætning af den bedste kvalitet.

Vi skifter lamper og lysarmaturer ud og laver også have- og stibelysning, så du kan orientere dig i mørket og føle dig tryg. Men lysopsætning er meget mere end det. Hos BP El- og Datainstallation kan vi vejlede og rådgive dig i forskellige former for lysopsætning og om, hvad der vil passe til netop din bolig, butik eller virksomhed.

Få den rigtige belysning i din virksomhed

For eksempel kan det være vigtigt for en butik eller virksomhed at 

opsætte spotlight på facaderne, så firmaet kan blive fremhævet i mørket og tiltrække kunderne. Det kan også være vigtigt med den rigtige form for belysning i virksomhedens kontorområder, så medarbejderne har ordentlige arbejdsvilkår. Det kan vi hjælpe dig med.

Vi lægger vægt på kvalitet og punktlighed i vores arbejde. Vi sørger altid for at have en tæt dialog med vores kunder, så lysopsætningen lever op til kundens ønsker og behov.

Kontakt os på telefon 51 21 63 69, hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller til en konkret opgave.

Firmainformation​

BP El- & Datainstallation

CVR: 25848225​

Adresseinformation​

Tværager 47

2670 Greve​​​

​Kontaktinformation

Telefon: +45 51 21 63 69

E-mail:​ bp@elogdata.dk

Partner​