Om BP El- og Datainstallation

BP El- og Datainstallation har siden 2001 leveret kabling og el-arbejde til både private kunder, virksomheder og industrien. Vi udfører alt el-arbejde uden begrænsninger og med mange års erfaring inden for faget, får du en professionel og dygtig samarbejdspartner.

I vores virksomhed lægger vi vægt på, at alt arbejde udføres med den største faglige kvalitet uanset opgavens omfang. Vi sørger for, at alt foregår efter aftalte tider og priser og efterlader kun et resultat, vi kan se tilbage på med faglig stolthed.

Altid opdateret på det nyeste

Teknologien udvikler sig i en rygende fart fra dag til dag og vi er i en branche, hvor netop denne udvikling spiller en stor rolle i vores

arbejde med installationerne. Derfor sørger vi også for, at vores medarbejdere altid er opdateret på de nyeste teknikker på området, så vi kan udføre vores arbejde til kundernes største tilfredshed.

Vi er medlem af Installatørernes Organisation TEKNIQ. Det giver dig som kunde en tryghed ved vores arbejde, da du får garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed. Vores medlemskab af TEKNIQ betyder, at du er dækket ind af en garantiordning, hvis der skulle opstå fejl eller mangler i udførslen.

Vil du vide mere om vores virksomhed, eller har du spørgsmål til en konkret opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon

51 21 63 69

Firmainformation​

BP El- & Datainstallation

CVR: 25848225​

Adresseinformation​

Tværager 47

2670 Greve​​​

​Kontaktinformation

Telefon: +45 51 21 63 69

E-mail:​ bp@elogdata.dk

Partner​